Om oss

Bli synlig for dagens og fremtidens jobbmarked

Elektrojobb.no er en rekrutteringsportal, og stillingsportal for rekruttering innen elektrofaget. Lansert i 2016 og inkluderer ledige stillinger innen elektro, IKT/ nettverk, telefon, alarm og sikkerhet, automasjon og maritime elektriske installasjoner, dataelektronikk, og datakommunikasjon.

Med dagens mangel på ferdigheter finner mange arbeidsgivere det stadig vanskeligere å finne de rette fagfolkene. For å tiltrekke fagfolk må arbeidsgivere revurdere deres rekrutteringsprosess. Arbeidsgivere må derfor tenke på hvor de ser etter fagfolk, og hvordan de kan maksimere avkastningen på sine annonser.

Innenfor elektrosektoren er det et behov på dyktige arbeidstakere, og i vår bransje er det kvalitet i stedet for antall kandidater som teller, det er her vi kommer inn i bildet.

Elektrojobb.no er stedet for deg som vil rekruttere elektropersonell, og elektrofagfolk, et konsept med eneste hensikt å tilby et spesialisert og mer kostnadseffektiv rekrutteringsløsning til både rekrutterere/arbeidsgivere og søkere innen elektrobransjen.

Elektrojobb.no tilhører Karriereplassen sitt nettverk av jobb og rekrutteringssider.