Om oss

Elektrojobb.no ble grunnlagt i 2016, og presenterer arbeidsgivere innen elektrofaget, dette inkluderer ledige stillinger innen elektriske lavspenningsanlegg,(elektriker), automatisering, dataelektronikk, energimontørfaget, heismontør, el-konstruktør,  elkraftingeniør, installatør, kulde- og varmepumpemontørfaget.

Med generelle stillingsportaler kaster du et stort nett i håp om å få den rette kandidaten, mens med elektrojobb som er nisje basert vil du plassere dine jobber rett foran din målgruppe.
I tillegg er denne metoden et perfekt verktøy for å tiltrekke seg passive jobbsøkere som representerer 60 % av arbeidsstyrken.

Elektrojobb.no er en pålitelig partner for å rekruttere høyt kvalifisert og tekniske fagfolk. Grunnleggerne av Elektrojobb.no utviklet et konsept med eneste hensikt å tilby et spesialisert og mer kostnadseffektiv rekrutteringsløsning til både rekrutterere/arbeidsgivere og søkere.

Vi fokuserer på kandidater med teknisk bakgrunn innen elektro, uavhengig om de er jobbsøkende eller ikke, og danner et fellesskap for de som ønsker å utvikle sin karriere, samt finne en jobb.

Elektrojobb.no tilhører Karriereplassen sitt nettverk av jobb og rekrutteringssider.

Organisasjonsnummer:
917378789